Johanna Björklund är en medarbetare som ringer Furubodas vänner

Du är viktig för Furuboda – därför ringer vi dig!

Har du fått samtal från någon av våra medarbetare? Då är det för att du är eller har varit givare eller medlem på Furuboda och gett stöd till vår verksamhet. Med start i maj kommer ett gäng glada medarbetare från Föreningen Furuboda att ringa och prata med dig som stödjer Furuboda. Syftet är att informera om Furuboda och vår verksamhet.

Furuboda har under många år arbetat systematiskt med att skapa möjligheter och resurser för alla människor att kunna studera på folkhögskola. Den genomgående trenden är att offentliga och statliga medel minskar till deltagare med funktionsnedsättningar på folkhögskola, men behoven för människor med funktionsnedsättning i Sverige minskar inte.

Genom att prata med Furubodas medarbetare som ringer dig,  kommer du få en chans att diskutera vad mer vi kan göra tillsammans för att fler människor, med eller utan funktionsnedsättning, kommer kunna gå på Furubodas Folkhögskola i Yngsjö. Passa på att ställ frågor till oss när vi ringer.

Kontakt

Har du frågor eller funderingar kring detta?
Kontakta Monica Deger, insamlings- och kommunikationsansvarig, via e-post monica.deger@furuboda.se eller tel. 044-781 48 02.