DET ENDA man kan veta om förändringar är att de innebär något nytt, något som skiljer sig från det som är nu. Det gör dem både spännande och skrämmande. Det är osäker mark.

NÄRVERKET VILL vara en trygg plats i det förändringsarbete som har att göra med övergång till studier, arbete och/eller till ökat välmående.

Det är ett ESF-projekt som riktar sig till dig mellan 15-24 år och som önskar se en förändring i din tillvaro.

DU ÄR i centrum hos oss på Furuboda.
Det är ditt liv, dina vägar framåt som är ifokus. Vad behöver du för att komma vidare?

Vi har många års erfarenhet att arbeta nära individen och att väcka tron på den egna förmågan, för att åstadkomma förbättringar, ett steg i taget.

I Närverket jobbar vi med olika grupper:

Grupp: Puls – personlig utveckling och lösnings fokuserat stöd

Närverket PULS vänder sig till dig som är arbetssökande i UGA/etableringsfas och i väntan på SFI. PULS är en aktivitet i grupp, med fokus på språkutveckling och arbetsmarknad. Här får du den hjälp du behöver för att komma vidare mot arbete eller studier.

Grupp: Närverket Connect – Do we connect?

Närverket Connect vänder sig till ungdomar upp till 24 år som föresatt sig att göra resan mot ett bättre mående. Var resan tar sin start ser naturligtvis olika ut. Är du trött, deprimerad, utbränd, eller bara vilse? Vi vill gärna stödja dig på vägen upp!Vi erbjuder insatser både enskilt och i grupp, helt utifrån individens önskemål och behov. 

Välkommen att vara en del av Furuboda i Kristianstad!
Vi ser fram emot att träffa dig!

 

Närverket är ett samverkansprojekt finansierat bland annat av Europeiska Socialfonden, ESF.

För mer information kontakta:

Silvia Bosevska
Projektledare
0708-80 60 91
silvia.bosevska@furuboda.se