Föreningen Furuboda driver folkhögskola, arbetsmarknadsutbildningar, konferensverksamhet samt assistansbolag. Verksamheten bedrivs på vår huvudanläggning söder om Åhus och vid våra filialer i Kristianstad, Malmö, Lund och Karlskrona.

Vår vision: ”Självständiga och ansvarstagande människor med full delaktighet i ett öppet och tillgängligt samhälle”

 


Vi söker

  • Pedagoger m behörighet i matematik, naturkunskap, svenska och samhällskunskap

Se nedan.


Pedagoger m behörighet i matematik, naturkunskap, svenska och samhällskunskap.

Vi söker dig som är lärare och är behörig i någon kombination av ämnena matematik, naturkunskap, svenska och/eller samhällskunskap samt idrott. Vi söker i första hand dig som: – är engagerad, nyfiken, kreativ och flexibel – ser möjligheter i undervisningen – har god samarbetsförmåga – har lärarexamen med behörighet att undervisa i några av ämnena på gymnasienivå Erfarenhet från folkhögskola är meriterande. Vi ser gärna att du har en erfarenhet av arbete med människor med funktionsnedsättning och/eller egen erfarenhet av funktionsnedsättning. Den personliga lämpligheten är viktig.

Dina arbetsuppgifter

Tjänsterna innebär undervisning i någon kombination av ämnena matematik, naturkunskap, svenska och/eller samhällskunskap samt idrott. För undervisning i främst allmän kurs på folkhögskola. Undervisning förekommer även i andra kurser på andra nivåer. Som pedagog arbetar du i team med övriga lärare och assistenter.

Ange löneanspråk.

Tjänsternas storlek är beroende av vilka ämnen du är behörig i. Anställningen kan komma att inledas med provanställning. Tillträde augusti 2017.

Kontaktperson: Jenny Anderberg, Rektor/verksamhetschef jenny.anderberg@furuboda.se 076-555 88 80

Ansökan skickas till ansokan@furuboda.se . Intervjuer kommer att hållas löpande så skicka in din ansökan snarast dock senast den 20 juli. Märk ansökan  Pedagoger Furuboda.


 

Personalchef: Ann Andersson, tfn 044-781 46 31