Välkommen till Lekens Dag på Furuboda 

Tack för i år. Vi ses 2018!

 

Bilder från Lekens dag 2017.

En dag för alla – både stora och små!
Den ideella föreningen Furuboda anordnar Lekens dag 2017. Alla som bemannar fiskdammar, glasskiosker och aktiviteterna ställer upp som volontärer.

Det bästa med dagen är att alla kan hitta något roligt att göra och att allt är gratis! Dagen finansieras genom sponsring och gåvor från privatpersoner, företag och organisationer.

Följ arbetet med dagen här och på vår sida på Facebook.

Kartan till aktiviteterna på årets Lekens Dag är nu uppdaterad.

Vinn på P-avgiften
P-avgift för hela dagen 50 kr – med chans att vinna fina vinster som lottas ut vid dagens sista uppträde på stora scenen, ca 15.00.
Överskottet går till Lekens dags alla aktiviteter!

 

 

Bli volontär för en dag!

Dagen genomförs med hjälp av över 150 volontärer och generösa sponsorer.
I år anordnas Lekens Dag för 12:e gången. För att arrangemanget skall fungera behövs många volontärer som hjälper till med olika sysslor under dagen.

Du kan välja att vara med hela dagen eller del av dagen, all tid är VÄRDEFULL, det är du som bestämmer omfattningen av ditt engagemang i dagen.

Vill du vara med som volontär eller bidra på något annat sätt?
För att anmäla intresse, kontakta lekens.dag@furuboda.se.

Tillgängligheten är viktig

Aktiviteterna är i möjligaste mån anpassade för alla barn, med eller utan funktionsnedsättning. I år finns det som vanligt mängder med roliga saker att göra: hoppborgar, karuseller, segways och ansiktsmålning är något av allt som erbjuds.

Lek och Idrott

I en del av området håller idrottsmedarbetarna på Furuboda till. Där kan man testa handboll, race Runner och mycket mera. Framför entrén står coola amerikanare, cabben och fyrhjulingen bara att välja vilken man vill ta en åktur med. Vill man komma närmare vattnet går minibussar till Helge å och flotten som kör en bit upp i ån eller så tar ni vårt tåg till havet och Strandstugan där man kan njuta av en våffla.

Artister på utescenen

Även i år kommer vi såklart bjuda in några artister som kommer uppträda på vår scen. Mer info kommer under våren och sommaren.

 

Ett lugnare område

På den gräsplan bakom folkhögskolans internatområde finns ett område för de yngre barnen och för de barn som behöver ha det lite lugnare omkring sig.

Ge en gåva till Lekens Dag

Ge en gåva till Lekens dag genom att swisha till nummer 123 466 39 69 eller till bankgiro 155-8725. Kom ihåg att märka din gåva med ”Lekens Dag”.