Lediga tjänster


Vi söker SFI-lärare till Furuboda folkhögskola i Kristianstad

Vi söker dig som är behörig SFI-lärare med vuxenpedagogisk kompetens. För lärare som undervisar i svenska som andra språk krävs lärarexamen minst 40 poäng(gamla systemet) eller 60p (nya systemet). Det är mycket meriterande med arbetslivserfarenheter där du har arbetat med människor och erbjudit stöd i att etablera sig i svenska samhället samt stötta människor i sin personliga utveckling mot rätt väg till arbete eller studier.

Sista ansökningsdag är den 22 april. Välkommen att skicka in din ansökan via länken till Platsbanken.

Läs mer om tjänsten på Platsbanken.


Vi söker arbetsledare för stödpersoner på Furuboda folkhögskola

Vi söker dig som har lämplig utbildningsbakgrund; exempelvis socionom med inriktning social omsorg eller sjuksköterskeutbildning. Som sökande skall du ha längre erfarenhet av arbetsledning och bemanning. Det är meriterande om du har erfarenhet av ekonomi, utbildning inom socialrätt och arbete med ungdomar samt erfarenhet av arbete inom LSS.

Läs mer om tjänsten på Platsbanken

 


Vi söker projektledare till ESF-projekt

Vi ser gärna att du har en högskoleutbildning och några års erfarenhet av att arbeta med målgrupper som står långt ifrån arbetsmarknaden. Erfarenhet av ESF-projekt är en merit. Kunskap och förståelse om vikten att systematiskt arbeta för jämställdhet, tillgänglighet och icke-diskriminering är en självklarhet.