Lediga tjänster inom Furuboda Assistans

Assistent sökes till kund i Höganäs

Vi söker en assistent till en 11-årig glad och aktiv pojke med Angelmans syndrom, utvecklingsstörning och autism.

Här finns chansen för Dig att få ett av de absolut viktigaste jobb som finns!
Nämligen som personlig assistent. Ett arbete där Du verkligen kan göra skillnad! Du får vara delaktig i pojkens utveckling och göra honom delaktig i samhället och i livet. Pojken har Angelmans Syndrom och behöver hjälp med allt. Han är en sann glädjespridare med massor av energi. Det krävs att Du har ork och empati. Vi kan erbjuda en tjänst med ganska mycket egenansvar (ja, inom vissa ramar…)och variation.

Det som krävs är att Du har ett eget driv och är god nog att se när flexibilitet behövs. Pojken bor tillsammans med sina föräldrar och två syskon. Spontana utflykter är vanligt, då familjen vill att alla ska följa med. Bada är något av pojkens största glädjeämnen vilket gör att det måste Du klara. Familjen har pälsdjur i form av hund (Golden retriever) och katt så allergier och rädslor går ju också bort. Är du en super hjälte med de rätta kvaliteterna så tveka inte en sekund till….HÖR AV DIG!!! Du är sedan länge saknad!!!!!!

Du ska ha körkort och vara rökfri. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Tjänstgöringen omfattar kväll, natt med några timmar jour och helg. Tjänsten kommer att påbörjas med bredvid gång för att därefter övergå på schema. Arbetsplatsen är för det mesta förlagd i pojkens hem.

Intresserad?
Skicka då din ansökan till ansokan.fass@furuboda.se

För mer information kontakta:
Caroline Dahlberg, Enhetschef Lund
0739-41 46 76, caroline.dahlberg@furuboda.se