Assistans apelöga

I mellandagarna kommer ett stort antal brev att skickas ut, där vi ber alla Furuboda vänner att stödja vår verksamhet. Har vårt upprop inte nått dig kommer all information här nedan.

Hej Furuboda-vän!

Vi ser varje dag bevis på att vår verksamhet är viktig och får människor att växa.
Till vår hjärnskadekurs kommer deltagare som fått en skada i vuxen ålder. De får en ny chans mot ett bättre liv. Många längtar hela året efter att delta i en sommarvecka på Furuboda. Det är många som har fått en ny chans och möjlighet att utvecklas tack vare Furuboda.

Ernst Skoog var med och startade den första folkhögskolekursen på Furuboda 1967. Då var det en dröm för människor med funktionsnedsättning att få gå i skolan. Under många år har vår verksamhet gått minus ekonomiskt eftersom samhällets stöd till de mest utsatta har minskat; att gå i skola, lära och utvecklas är inte en självklarhet för alla.

Vi är tillbaka till 1967, då var det många som engagerade sig och ville stödja Furuboda. 2017 blir ett lika viktigt år. På samma sätt som för 50 år sen behöver vi nu din hjälp för att vi ska kunna ta emot deltagare med funktionsnedsättning på vår folkhögskola.

Det skulle betyda mycket om du skulle kunna tänka dig att bli månadsgivare.
Du kan skriva ut autogiroanmälan här nedan eller kontakta oss så skickar vi en anmälan.

Med ditt stöd hoppas vi kunna fortsätta vårt viktiga arbete.
Stort varmt tack för din insats!

Jenny Anderberg
rektor/verksamhetschef

Nedladdningsbara länkar