19/12 2018 - Hela Furuboda

Julgåvor med mervärde

Nu lanserar vi årets julkampanj och vår nya e-butik https://butik.furuboda.org!

Är du också trött på alla prylar, på alla julklappar som bara läggs på hög och glöms bort? Vill du vara en del i en förändring? Ge bort en julklapp med mervärde – som gör skillnad för dina medmänniskor!

I Furubodas verksamhet drivs vi av visionen om självständiga och ansvarstagande människor med full delaktighet i ett öppet och tillgängligt samhälle. När vi märker hur statliga nedskärningar gör livet väldigt svårt för många människor med funktionsnedsättning i Sverige kan vi inte bara sitta och vänta på mer pengar från staten. När vi märker hur nedskärningarna begränsar våra gemensamma möjligheter att se vår vision alltmer förverkligas behöver vi tillsammans ställa våra resurser till förfogande och göra en insats för att prioritera möjligheter för personer med funktionsnedsättning, att ställa upp för de behov som alltför länge eftersatts.

Var med och gör skillnad!

Förra årets julkampanj med gåvor i form av symboliska julklappar blev uppskattad både hos privatpersoner och organisationer. Därför erbjuder gärna dessa julklappar även i år.

Genom dina julinköp kan du vara med och göra skillnad! Välj en eller flera gåvor från vår julkatalog, som finns både i vår e-butik på https://butik.furuboda.org och som tryckt version*. När du köper gåvor från Furuboda är du med och stödjer Furubodas verksamhet och som tack får du ett gåvobevis som du kan ge bort som julgåva till någon du tycker om.

De symboliska julklapparna vi erbjuder är julgåvor med mervärde. Du som köper en julgåva är inte bara med och stödjer Furuboda – du är även med och lättar på den press som så ofta kommer över oss i juletid när julklapp efter julklapp ska köpas, trots vetskapen om att väldigt mycket av alla dessa prylar vi förväntas köpa faktiskt inte behövs. Kanske känns det konstigt att inte ge en pryl till någon i julklapp – men studier har visat att hela 40 % av Sveriges befolkning önskar sig en ideell gåva i julklapp!

Beställ din julgåva – så går det till

Du kan antingen göra din beställning genom att gå in på https://butik.furuboda.org eller genom att fylla i och skicka in talongen som finns i julkatalogen*.

När du beställt din julgåva får du ett gåvobevis för varje produkt och du väljer själv om du vill få det via post eller e-post. När du beställer i e-butiken betalar du direkt och när du beställer via talongen skickar vi dig ett inbetalningskort.

Varmt tack för din gåva!


*Vill du ha en tryckt version av julkatalogen?
Kontakta oss på butik@furuboda.se eller ring Carina Rosqvist på tel. 044-781 46 32 så skickar vi gärna en katalog till dig!

Se alla nyheter