14/11 2019 - Hela Furuboda

Gör skillnad med din julgåva!

Vad ska du som privatperson ge till din släkting som redan har allt? Vad ska du som arbetsgivare ge som julgåva till dina anställda? Varför inte en av Furubodas symboliska julgåvor? För varje gåva får ett fint gåvobevis som du kan ge bort och i år kan du även välja till att få ett snyggt armband.

Ge en julgåva, få ett gåvobevis – och ett armband om du så önskar – så är du med och gör skillnad!

När vi märker hur statliga nedskärningar begränsar våra gemensamma möjligheter att se vår vision om självständiga och ansvarstagande människor med full delaktighet i ett öppet och tillgängligt samhälle förverkligas behöver vi tillsammans ställa våra resurser till förfogande och göra en insats för att prioritera möjligheter för personer med funktionsnedsättning och att ställa upp för behov som alltför länge eftersatts.

Genom dina julgåvor är du med och gör skillnad!
När du köper någon av våra julgåvor är du med och stödjer Furubodas verksamhet.

Nytt för i år

Det är nu tredje året i rad som vi erbjuder möjligheten att ge en julgåva till Furuboda genom vår julkampanj. Du som varit med förut känner igen några av våra populära gåvor i årets utbud – som till exempel gåvan som motsvarar en meter asfalt. Några gåvoalternativ är nya för i år. En av dem är gåvan som motsvarar en hjälm att användas vid fyrhjulingsturer för 450 kr. En annan ny gåva erbjuder vi med anledning av att vi 2020 firar 60 år – och därför kan du ge en jubileumsgåva på 60 kr!

Alla som köper av våra julgåvor får ett gåvobevis som tack – och nytt för i år är att du även kan välja till att få ett armband med texten “Olika men samma”!

Såhär går det till

Gör din beställning i vår gåvoshop på https://butik.furuboda.org eller genom att fylla i och skicka in talongen som finns i vår tryckta version av julkatalogen*. När du beställt din julgåva får du ett gåvobevis för varje produkt. Du väljer själv något av våra tre leveransalternativ:

  1. E-post (gratis)
    Du får gåvobevis med en text om gåvan och plats för en personlig hälsning.
  2. Brev (tillägg: 20 kr)
    Du får gåvobevis i form av ett fint dubbelvikt kort. På insidan av gåvobeviset finns en text om gåvan och plats för att skriva en personlig hälsning.
  3. Bonusbrev (tillägg: 50 kr)
    Du får gåvobevis på samma sätt som vid leverans via brev och dessutom ett ”Olika men samma”-armband för varje gåva.

Vid köp i e-butiken betalar du direkt och via talongen skickar vi dig ett inbetalningskort tillsammans med gåvobevis och ev. armband.

Har du frågor eller vill ha mer information, kontakta oss på butik@furuboda.se eller 044-781 46 26.

Varmt tack för din gåva!


*Vill du ha en tryckt version av julkatalogen?
Kontakta oss på butik@furuboda.se eller ring Matilda Andin på tel. 044-781 46 26 så skickar vi gärna en katalog till dig!

Se alla nyheter
Skip to content