06/12 2019 - Hela Furuboda

Gör som KFH – ge en gåva till simhallen!

Kultur- och fritidsnämnden i Kristianstads kommun har mot Furubodas vänners förhoppning avslagit stöd till organisationens simhall. Om simhallen försvinner tar det bort en viktig del av verksamheten och en möjlighet för många medmänniskor i närområdet och skolans deltagare.

En gåva från Kristianstads frivilliga hjälpförening

Kristianstads frivilliga hjälpförening (KFH) har bidragit med en gåva på 60 000 kr till Furuboda. Föreningen hoppas att detta ska bli en grundplåt till den kommande renoveringen av Furubodas simhall och att det ska inspirera andra organisationer och privatpersoner att vara med och bidra. Bengt Jönsson, Åke Ekström och Jan-Åke Wendel gästade Furuboda för att överräcka gåvan. Kristianstads frivilliga hjälpförening betonade hur viktig simhallen är för många människor.

Per “Pax” Axensköld och Jenny Anderberg mottog gåvan som representanter för Furuboda. Pax berättade hur mycket simhallen betyder för personer med olika funktionsnedsättningar.

– Vattenträning gör dagen lättare för många som lever med funktionsnedsättning, berättar han. Pax arbetar som ambassadör på Furuboda och lever själv med en CP-skada.

– Det betyder mycket att vi får stort stöd från allmänheten och vi är glada för detta ekonomiska bidrag, säger Jenny. Vi hoppas att många vill vara med och bidra med små och stora summor. Simhallens framtid har visat sig att engagera enormt många människor och det är vi glada för!

Ge en gåva till simhallen – och var med och följ insamlingen!

Vill du vara med och bidra till vår insamling till Furubodas simhall? Alla gåvor – stora som små – är välkomna!

På insamlingssidan Rädda Furubodas simhall kan du skänka en gåva för att stödja Furubodas viktiga verksamhet och stödja driften och renoveringen av organisationens simhall. På sidan kan du också skapa din egen insamling för simhallen och sprida bland dina vänner.

Det går också bra att ge en gåva via plusgiro 900594-3 eller swisha till 900 59 43 – och kom ihåg att ange “Simhallen” i samband med inbetalningen.

Du kan även följa den totala insamlingen till simhallen via vår insamlingsbarometer!

Tillsammans gör vi det möjligt!

Se alla nyheter
Skip to content