03/04 2020 - Hela Furuboda

En ovanlig påsk – vill du stödja oss?

Det är en minst sagt ovanlig tid vi lever i just nu. Kampen för att minska spridningen av coronaviruset (covid-19) pågår för fullt överallt i samhället och det påverkar självklart stora delar av Furubodas verksamhet.

Vi ställer om så mycket vi kan men tvingas även att ställa in stora delar av vår planerade verksamhet. Vi följer utvecklingen, gör nödvändiga ändringar och uppdaterar kontinuerligt hur Furubodas verksamhet påverkas av coronasituationen.

En annorlunda påsk på Furuboda

Den här påsken kommer inte bli som vanligt.

Furubodas restaurang är stängd för externa gäster och endast till för folkhögskolans deltagare, allt för att minska smittspridningen.

Eftersom resandet under påsken innebär en stor risk har det tagits ett snabbt beslut om att erbjuda deltagare som bor på Furubodas internat att stanna kvar över påsklovet och påskhelgen istället för att åka hem, för att i så stor utsträckning som möjligt säkerställa möjligheten att fortsätta utbildningen efter påsk.

I en redan ansträngd ekonomisk situation slår allt detta hårt mot vår verksamhet.

Vill du vara med och ge en extra gåva till Furuboda kring påsk?

Skänk en gåva till Furuboda i påsk

Skänk en påskgåva för att stödja Furubodas verksamhet! Som tack får du ett fint gåvobevis med leverans via nedladdning/e-post eller brev. Du kan dessutom välja till att få vårt snygga armband med texten ”Olika men samma”.

Vi har tagit fram två särskilda påskgåvor som nu finns att köpa i gåvoshoppen på vår e-butik https://butik.furuboda.org:

Istället för en påskbuffé • 179.00 kr

Den här gåvan motsvarar priset på en påskbuffé – för att vi ska kunna hålla öppet i framtiden!

Ett påskägg fyllt med glädje • 50.00 kr

Den här gåvan motsvarar ett påskägg fyllt med godis – för att glädja våra deltagare i påsk!

När du köper en gåva i gåvoshoppen får du ett fint gåvobevis som tack. Du väljer själv leverans via nedladdning/e-post eller brev och kan även välja till att få vårt snygga armband med texten ”Olika men samma”.

Take away kyckling och ris

Take away även under påskdagarna

Furubodas restauranglokal håller stängt för externa gäster, men nu kan du äta lunch från Furuboda ändå. Vi erbjuder take away, så du kan beställa lunchpaket för avhämtning, även under påskdagarna. Under påsken blir det luncher med lite extra påskkänsla!

Läs mer och beställ din take away här.

Ovanligt men samma i sociala medier

Följ oss gärna på sociala medier! Vi är aktiva både på Facebook och Instagram.

Där delar vi just nu mycket med hashtaggen #ovanligtmensamma – exempel på hur vi gör saker nu, kanske i stort sett samma sak som vi brukar, men på ett lite ovanligt sätt.

Vi hoppas att det kan bli något som uppmuntrar, visar på kreativitet och kanske kan inspirera mitt i allas vår ovanliga vardag!

Se alla nyheter
Skip to content