23/11 2020 - Hela Furuboda

Ge en betydelsefull julgåva

Ge en julgåva som motsvarar något av de behov Furuboda har! För varje gåva du ger får du ett tack i form av ett fint gåvobevis som du kan ge bort.

Betydelsefulla julgåvor i spåren av corona

Furubodas verksamhet drivs av visionen om självständiga och ansvarstagande människor med full delaktighet i ett öppet och tillgängligt samhälle. Statliga nedskärningar och svåra ekonomiska följder av coronapandemin begränsar möjligheterna att se visionen förverkligas. Vi behöver tillsammans hjälpas åt och ge ett betydelsefullt stöd för att prioritera möjligheter för personer med funktionsnedsättning och ställa upp för behov som alltför länge eftersatts.

Vilken gåva vill du ge?

Genom dina julgåvor är du med och gör skillnad! När du köper någon av våra julgåvor är du med och stödjer Furubodas verksamhet. Här kan du läsa om några av årets julgåvor.

Jubileumsgåva – 60 krEn tårta med texten "Furuboda" i en hjärtformad garnering. På bilden ett blågrått band med texten "Ge ett betydelsefullt stöd till 60-årsfirandet. Jubileumsgåva 60 kr"

När året inleddes planerade vi för ett stort och festligt firande med anledning av att Föreningen Furuboda fyller 60 år. I spåren av coronapandemin som sedan spred ut sig över världen tvingades vi ändra de planerna – och många andra.

Även om vi inte kunde fira med ett stort arrangemang går det att fira på andra sätt, som genom en jubileumsgåva på 60 kr – ett sätt att vara med och fira Furubodas 60 år.

Istället för en julbuffé – 250 krEtt bord med juldekorationer. På bilden ett blågrått band med texten "Ge ett betydelsefullt stöd till restaurangen. Istället för en julbuffé 250 kr"

Vi skulle gärna erbjuda julbuffé i Furubodas restaurang i advent, men med anledning av corona har vi tvingats ställa in den i år. I en redan ansträngd ekonomisk situation slår detta hårt mot vår verksamhet.

Ge ett betydelsefullt stöd till restaurangen! Gåvan “Istället för en julbuffé” motsvarar priset på en julbuffé – för att vi ska kunna hålla öppet i framtiden!

Digitalt hjälpmedel – 100 krTvå personer arbetar med en läsplatta. På bilden ett blågrått band med texten "Ge ett betydelsefullt stöd till undervisningen. Digitalt hjälpmedel 100 kr"

Undervisningen på Furuboda folkhögskola sker i allt större utsträckning med digitala hjälpmedel med syfte att utveckla kommunikationen och för att förstå sin vardag.

Ge ett betydelsefullt stöd till undervisningen genom gåvan som motsvarar ett digitalt hjälpmedel som används till undervisningen i skolan.

Köp din gåva

Alla som köper av våra julgåvor får ett gåvobevis som tack och om du vill kan du välja till att få ett armband.

Välj en eller flera av Furubodas julgåvor i vår gåvoshop https://butik.furuboda.org, eller via beställningsformuläret i vår trycka julkatalog*.

Ditt stöd till vårt arbete är obeskrivligt betydelsefullt. Din julgåva gör verkligen skillnad!

Med önskan om en fridfull jul och ett glädjefullt gott nytt år!

*Vill du ha en tryckt version av julkatalogen?
Kontakta oss på butik@furuboda.se eller ring Matilda Andin på tel. 044-781 46 26 så skickar vi dig!


Se alla nyheter
Skip to content