Allmän kurs i Kristianstad

Äntligen kan vi erbjuda Allmän Kurs i centrala Kristianstad! I våra tillgängliga lokaler nära sjukhuset vill vi forma en lärande mötesplats för många olika människor, med ett stort utbud av varierande verksamhet.

Språket och människan

Allmän Kurs riktar sig till dig som efter SFI behöver behörighet på grund eller gymnasienivå. Den vänder sig också till dig som av olika anledningar avbrutit gymnasiet och behöver komplettera dina betyg. Språket och Människan sätter ett humanistiskt perspektiv på upplägget och varvar ämnesstudier med inslag från psykologin och sociologin, med syftet att du bättre ska förstå din plats i tillvaron och kunna forma din framtid

Arbetsmetod

Som deltagare på allmän kurs är du själv med och skapar en studieplan för dina studier. Du får även en personlig mentor och studietiden anpassas efter din tidigare utbildning (mellan 1 och 4 läsår). Utbildningen ger behörighet för vidare studier, förbereder dig för att klara dem och inspirerar dig till personlig utveckling.

Nästa kursstart: 20 augusti 2018

Ansök senast 13 augusti.

När vi tagit emot din ansökan kontaktar vi dig och bestämmer en tid då du kan komma på studiebesök med intervju. Medtag betyg och intyg vid detta tillfälle.

Välkommen med din ansökan!

Ansökningsformulär

*Obligatorisk


Antal tecken: 0

Genom att skicka iväg innehållet i detta formulär godkänner du att vi sparar dina personuppgifter. Läs mer om dina rättigheter och vår behandling i den fullständiga integritetspolicyn.

Kontaktperson

Martin Tengblad
0739 – 41 46 62
martin.tengblad@furuboda.se

Ansökan

Ansök via e-post eller
formuläret längst ner på sidan

Nästa kursstart: 20 augusti 2018
Sista ansökningsdag: 13 augusti

Kursblad Allmän kurs Kristianstad 2018/2019