Stöd och matchning (STOM) i Malmö

För dig som känner att du behöver hjälp i ditt arbetssökande finns tjänsten Stöd och matchning (STOM) - välj Furuboda Malmö som leverantör!

Två män vid ett bord

Om kursen

Jobb eller studier?

Är du redo för nya utmaningar hjälper vi dig oavsett om det handlar om arbete eller studier.

Våra jobbcoacher hjälper dig med CV, intresseanmälan, förberedelse inför intervju, hitta arbetsgivare i din bransch, hitta både de synliga och dolda jobben.

Det kan också handla om att man behöver komma ut för en kortare praktikperiod för att se vad ett yrke innebär. Kanske behövs det särskilda kunskaper i ett yrke och då tittar vi på hur man kan skaffa sig dessa.

Om du istället har planer på att studera vidare så hjälper vi dig tillsammans med din Studie- och yrkesvägledare. Vi har koll på alla typer av utbildningar så som arbetsmarknadsutbildningar, Komvux, YH-utbildningar, folkhögskoleutbildningar och högskoleutbildningar.

Stöd och matchning – en tjänst via Arbetsförmedlingen

För dig som känner att du behöver hjälp i ditt arbetssökande finns tjänsten Stöd och matchning (STOM). För att få tillgång till tjänsten pratar du först med din arbetsförmedlare som bedömer om du har behov och därefter tar beslut. Tjänsten Stöd och matchning erbjuds i fyra spår:

  • Spår 1. Grundläggande stöd och matchning
  • Spår 2. Grundläggande stöd och matchning med språkstöd
  • Spår 3. Förstärkt stöd och matchning
  • Spår 4. Förstärkt stöd och matchning med språkstöd

Lång erfarenhet av jobb- och studiestöd

Vi är ett tjugotal medarbetare med kompetens inom bl.a. utbildning, jobbförmedling, rekrytering, jobbcoachning, vägledning, rehabilitering, friskvård och projektledning. Gemensamt för oss är att vi jobbar för att alla som vill, och kan ska få arbeta och studera.

Välj Furuboda Malmö som leverantör

Stöd och matchning (STOM) är en tjänst som utförs åt Arbetsförmedlingen. Hos Arbetsförmedlingen kan du välja leverantör själv.

För att välja Furuboda Malmö anger du följande nummer i kontakt med Arbetsförmedlingen:
KA-nummer 10066435

Det finns också en beskrivning av Furuboda Malmös Stöd och matchning på Arbetsförmedlingens hemsida.

Adress

Vi erbjuder Stöd och matchning på Furubodas lokaler i Malmö:

Furuboda folkhögskola
Fagerstagatan 1B
214 44 Malmö

Kontaktperson för mer information