Arrangemang

Vi erbjuder en bredd av arrangemang inom Föreningen Furuboda på vår anläggning i Yngsjö.

Applåderande publik vid bord

Föreningsarrangemang på Furuboda

Vi erbjuder arrangemang av olika slag på vår anläggning i Yngsjö. Se kalendariet i vår tidning Furuboda.Nu för att se vad som är aktuellt just nu!

Återkommande arrangemang

Brasafton

Tre gånger under våren och två gånger under hösten bjuder Paul Skoog och Furuboda in till brasafton. Mellan kl. 19.00 - ca kl. 21.15 underhåller Paul tillsammans med inbjudna gäster. I entrépriset ingår kaka och kaffe. Det finns även möjlighet att köpa ytterligare fika om man så vill.

Brasaftnarna i februari och mars var omställda till digital form. Då underhöll Nicklas, Hampus och Paul med sång och musik. Underhållningen spelades in och filmerna ligger ute på facebook, välkomna att se dem där.

Pris: Medlemmar i föreningen Furuboda 100:-  
          
Icke medlemmar i föreningen Furuboda 125:-

Valborgsfirande

Traditionsenligt bjuder Furuboda in till Valborgsfirande den 30 april. Musikunderhållning, tal till våren, försäljning av fika och vårbrasa – ja, så kan man sammanfatta våra valborgsfiranden. Och så många härliga människor att välkomna våren tillsammans med!

Kvällen inleds kl. 19.00 av gospelkonsert med Ultreiakören och Jonas Svensson i aulan. Kaffeservering i restaurangen vid 20.00.Kl. 21.00 tänds brasan, vi sjunger vårens sånger och vårtal av Fredrik Werneskog, skolledare och biträdande rektor Yngsjö.

Fyrverkerier avslutar kvällen ute. Därefter underhåller Jonas Svenssons Trio i restaurangen. Korv och läsk serveras ute under kvällen.

Välkomna att fira Valborg den 30 april på Furuboda!

Sommarkväll med Paul Skoog

Välkommen till sommarkvällar vid utomhusscenen, då vi bjuder på sång- och musikunderhållning med Paul Skoogs Enmansband tillsammans med gäster.

Kontakta oss