Arrangemang

Vi erbjuder en mängd olika arrangemang inom Föreningen Furuboda på vår anläggning i Yngsjö.

Människor utomhus som lyssnar på musik

Arrangemang på Furuboda

Sommarkvällar med gäster!

Välkommen till Sommarkvällar vid utomhusscenen, då vi bjuder på sång- och musikunderhållning med Paul Skoog med gäster. Furuboda bjuder på Sommarkväll onsdagen den 6 juli och onsdagen den 10 augusti

Sommarkvällarna har fri entré - men ta med egen stol. Under kvällarna finns fika till försäljning. För mer information, kontakta Furubodas reception: tel. 044-781 46 00 eller e-post info@furuboda.se Varmt välkomna!

Sommarkväll 6 juli med Lasse Kents

Välkomna till Sommarkväll med Paul Skoog, Niclas Wartoft och Hampus Davinder! Kvällens speciellt inbjudna gäster är Lasse Kents. Vi samlas vid Furubodas utescen kl. 19.30 och tar del av sång, musik och glädje. Varmt välkomna!

man som spelar gitarr och sjunger, två bilder

Sommarkväll 10 augusti med Conny Nilsson

Välkomna till Sommarkväll med Paul Skoog, Niclas Wartoft och Hampus Davinder! Kvällens speciellt inbjudna gäst är Conny Nilsson, duktig sångare och musiker. Vi samlas vid Furubodas utescen kl. 19.30 och tar del av sång, musik och glädje. Varmt välkomna!

Brasaftnar

Tre gånger under hösten och tre gånger under våren bjuder Paul Skoog och Furuboda in till brasafton.

I höst planeras det för tre brasaftnar, den 14 september, 12 oktober och 9 november. Mellan kl. 19.00 - ca kl. 21.15 underhåller Paul tillsammans med inbjudna gäster. Mona G som skulle kommit på Sommarkväll den 10 augusti kommer istället och underhåller på en av brasaftnarna i höst.

I entrépriset ingår kaka och kaffe. Det finns även möjlighet att köpa ytterligare fika om man så vill.

Brasaftnarna i februari och mars i år var omställda till digital form. Då underhöll Nicklas, Hampus och Paul med sång och musik. Underhållningen spelades in och filmerna ligger ute på facebook, välkomna att se dem där.

Pris: Medlemmar i föreningen Furuboda 100:-  
          
Icke medlemmar i föreningen Furuboda 125:-

Kontakta oss