Solskensveckor

Sommar, sol, hav, musik, aktiviteter, möten med nya människor – så kan Solskensveckorna på Furuboda beskrivas. I programmet finns bland annat intressegrupper, fritidsaktiviteter, temadagar och roliga kvällsarrangemang av olika slag. För dig som vill finns det även möjlighet för andaktsstunder. Veckorna påminner om varandra i programupplägg men skiljer sig i inriktning genom att de har olika åldersinriktning.

Läs mer nedan under respektive vecka.

Solskensvecka 2 2 – 8 juli

Solskensvecka 2 är för dig mellan 20 och 40 år. I aktiviteter, intressegrupper och program möts och utmanas du av dig själv och andra på olika sätt. På förmiddagarna ingår du i en intressegrupp som till exempel idrott, musik, kreativt mm och resten av dagen blandas med olika aktiviteter och roliga kvällsprogram.

Solskensvecka 1 23 – 29 juli

Solskensvecka 1 är för dig upp till 23 år. Under Solskensvecka 1 får du prova på nya saker och utmanas i aktiviteter som till exempel åka 4-hjuling, cabbe, stå på scen och spännande upptåg. På förmiddagarna ingår du i en intressegrupp som till exempel idrott, musik, kreativt med mera. Under veckan utmanas du att ha kul med kompisar och lära känna nya människor.

Solklart 30 juli – 5 augusti

Solklart är för dig över 40 år. Välkommen på fina dagar med aktiviteter och program i
”Solskensanda”.

Kontakt

Annica Nordqvist
annica.nordqvist@furuboda.se
044-781 46 49

 

Ansökan till korta kurser