Temaveckor

Kom till Furuboda och delta i någon av sommaren temaveckor, Du är varmt välkommen!

Det finns tre olika temaveckor att anmäla sig till med varierat innehåll och under olika tidpunkter på sommaren. Programpunkter under veckan varvas turer med fyrhjuling, och cabbe, samt bad i hav eller simhall, musikkvällar m.m.

Under varje temavecka finns värdar som ansvarar för programmet och ser till så att alla i gruppen ges möjlighet att delta på det man önskar.

Skåne i blickfånget 12 – 21 juni

Här går du en kurs med stort varierat program i form av olika teman, föreläsningar och musikupplevelser. Programmet är upplagt så att förmiddagarna ofta har olika rubriker, med allt från då till nu. Eftermiddagarna erbjuder valbara aktiviteter så som till exempel cabbeåkning, rörelseaktiviteter och mycket mer. Vissa av kvällarna njuter
vi av musik, andra av att göra något tillsammans med övriga kurser. Ett varierat utbud som vi hoppas ger mersmak!

Sommarveckan 15 – 21 augusti

Under en skön augustivecka får du vara med och uppleva en kurs med varierat innehåll. Var förmiddag har sitt tema, till exempel skapande, natur, musik, mm. Det är ett varierat innehåll med lyssnande, skapande, rörelse och framförallt upplevelse.
Eftermiddagarna innebär ofta ett fritt val av aktiviteter, då det erbjuds, turneringar, cabbe- eller 4-hjulinsåkning med mera. Kvällarna varvas med t.ex. musik, bingo och föreläsningar.

NYHET! Må bra-kurs 6 – 12 augusti

Längtar du efter att komma i balans i livet? Funderar du över hur livet kan bli en helhet? Välkommen till vår nya må bra-kurs! Vi möts och delar våra livserfarenheter, lagar – och äter- mat som är både god och nyttig, övar oss i kroppskännedom genom
rörelseövningar och vistelse i vår sköna havsnära natur. Det erbjuds simning i simhallen, mindfulness och fysisk aktivitet i tillgänglig miljö. Kursen riktar sig huvudsakligen till dig som är 25 år eller äldre.

Våra kurser är tillgängliga och öppna för alla.

 

Kontakt

Annica Nordqvist
annica.nordqvist@furuboda.se
044-781 46 49

 

Ansökan till korta kurser