Aktieutdelning

Gör något bra med din aktieutdelning - stöd Furubodas verksamhet! Som privatperson eller ägare av fåmansbolag kan du skänka din aktieutdelning till Furuboda och slippa betala kapitalskatt på utdelningen.

En ung man i blå tröja och permobil med taldator

Skänk din aktieutdelning till Furuboda

Alla privatpersoner och ägare av fåmansbolag kan skattefritt skänka sina aktieutdelningar till skattebefriade ideella organisationer med allmännyttiga ändamål, som Furuboda. För att slippa skatten måste utdelningen doneras innan aktieägaren får utdelningen i sin hand.

När Oskar slutade gymnasiet i hans hemort Anderstorp så visste han inte riktigt hur hans framtid skulle se ut. Oskar har en omfattande funktionsnedsättning och svårigheter att kommunicera verbalt. På Furuboda fick Oskar en trygghet och möjlighet till att utvecklas. Vi lever i en tid då folkhögskolor i Sverige får minskat bidrag till utbildningsmöjligheter för människor med funktionsnedsättningar. Det är här din aktieutdelning gör skillnad. Ditt stöd möjliggör så att fler deltagare som Oskar får en ljus framtid. En framtid som alla andras.

En tusenlapp som skulle gett aktieägaren 700 kronor efter skatt, blir 1000 kronor för Furuboda.

Ladda ner

Kontakt för mer information