Du är viktig för Furuboda – därför ringer vi dig!

Nyhet 2020-10-23 - Har du fått samtal från oss? Då är det för att du gett stöd till vår verksamhet. Passa på att ställa frågor när vi ringer!

En kvinna med headset framför en dator

Samtal till dig som stödjer Furuboda

Har du fått samtal från någon av våra medarbetare? Då är det för att du är eller har varit givare eller medlem på Furuboda och gett stöd till vår verksamhet. Under hösten och vintern ringer ett gäng glada medarbetare från Föreningen Furuboda runt för att prata med dig som stödjer Furuboda. Syftet är att informera om Furuboda och vår verksamhet.

Furuboda har under många år arbetat systematiskt med att skapa möjligheter och resurser för alla människor att kunna studera på folkhögskola. Den genomgående trenden är att offentliga och statliga medel minskar till deltagare med funktionsnedsättningar på folkhögskola, men behoven för människor med funktionsnedsättning i Sverige minskar inte.

Genom att prata med Furubodas medarbetare som ringer dig, kommer du få en chans att diskutera vad mer vi kan göra tillsammans för att fler människor, med eller utan funktionsnedsättning, kommer kunna gå på Furubodas folkhögskola. Passa på att ställa frågor till oss när vi ringer!