Du är viktig för Furuboda – därför ringer vi dig!

Nyhet 2023-11-08 - Har du fått samtal från oss? Då är det för att du gett stöd till vår verksamhet. Passa på att ställa frågor när vi ringer!

En kvinna med headset framför en dator

Samtal till dig som stödjer Furuboda

Har du blivit uppringd av någon av våra medarbetare? Då är det för att du är eller har varit givare eller medlem på Furuboda och gett stöd till vår verksamhet. Under hösten och vintern ringer några glada medarbetare från Föreningen Furuboda för att prata med dig som stödjer oss. Syftet är att informera om Furuboda och vår verksamhet.

Furuboda har under många år arbetat systematiskt med att skapa möjligheter och resurser för alla människor att kunna studera på folkhögskola. Den genomgående trenden är att offentliga och statliga medel minskar till deltagare med funktionsnedsättningar på folkhögskola, men behoven för människor med funktionsnedsättning i Sverige minskar inte. Vi värnar och slår vakt om allas rätt till utbildning och delaktighet i samhället.

När vi ringer dig får du en chans att diskutera vad mer vi kan göra tillsammans för att fler människor oavsett funktionsförmåga ska kunna gå på Furuboda Folkhögskola. Passa på att ställa frågor till oss när vi ringer!