Kontaktad av Furuboda?

Nyhet 2024-02-08 - Under vinter och vår åker vi fortsatt runt i Sverige för att berätta om Furuboda Folkhögskola och hur man kan stödja vårt arbete för allas rätt till utbildning och delaktighet. Veckorna 6 - 9 befinner vi oss i Göteborg och Stockholm.

En person med Furuboda-väst står i en dörröppning

Du är viktig för oss - därför kontaktar vi dig!

Efter höstens turné åker våra medarbetare fortsatt runt i Sverige för att berätta om Furuboda Folkhögskola. Syftet är att berätta om vår verksamhet och informera hur man kan vara med och stödja vårt arbete för att fler människor, oavsett funktionsförmåga, ska få möjlighet att välja och fullfölja en utbildning.

Furuboda arbetar systematiskt med att skapa möjligheter och resurser för alla människor att kunna studera på folkhögskola. Den genomgående trenden är att offentliga medel minskar till deltagare med funktionsnedsättning på folkhögskola, men behoven för människor med funktionsnedsättningar i Sverige minskar inte.

När du träffar oss får du en chans att diskutera vad mer vi kan göra tillsammans för att fler människor oavsett funktionsförmåga ska kunna gå på Furuboda Folkhögskola. Veckorna 6 - 9 hittar ni oss i Göteborg och Stockholm. Vi går från dörr till dörr och ibland syns vi även i stadskärnan. Passa på att ställa frågor till oss när vi ses!

Furubodas medarbetare är klädda i gröna reflexvästar märkta med vår logotyp. De erbjuder möjlighet att skriva på autogiroavtal för att bli månadsgivare, men gör aldrig några kontanta insamlingar.

Vill du vara med och stödja oss genom en engångsgåva tar vi tacksamt emot den via swish 900 59 43 eller plusgiro 900594-3.

Tack för att ni väljer att stödja Furuboda och är med och bidrar till utbildning och delaktighet för alla!