Kontaktad av Furuboda?

Nyhet 2022-11-01 - Ett gäng glada medarbetare från Föreningen Furuboda åker runt i Skåne och södra Sverige och pratar med människor om Furuboda och om möjligheter att stödja oss.

En person med Furuboda-väst står i en dörröppning

Kontaktad? Det är för att du är viktig för oss!

Just nu åker ett gäng glada medarbetare från Föreningen Furuboda runt i nordöstra Skåne för att träffa och prata med människor om Furuboda. Syftet är att informera om Furuboda folkhögskola och prata om vad mer vi kan göra tillsammans och hur du kan stödja verksamheten så att fler människor, med eller utan funktionsnedsättning, ska kunna få möjlighet att utbilda sig.

Furuboda har under många år arbetat systematiskt med att skapa möjligheter och resurser för alla människor att kunna studera på folkhögskola. Den genomgående trenden är att offentliga och statliga medel minskar till deltagare med funktionsnedsättning på folkhögskola, men behoven för människor med funktionsnedsättning i Sverige minskar inte.

Furubodas medarbetare är klädda i gröna jackor och tröjor. De erbjuder möjlighet att skriva på autogiroavtal för att bli månadsgivare, men gör aldrig några kontanta insamlingar.

Vill du vara med och stödja oss genom en engångsgåva tar vi gärna emot den via swish 900 59 43 eller plusgiro 900594-3.